Mobiel watertappunt voor kleinschalige evenementen, festiviteiten of sportiviteit.

Het mobiele watertappunt is een innovatieve voorziening die gratis drinkwater ter plaatse beschikbaar stelt. Het opvallende watertappunt combineert duurzaamheid, toegankelijkheid en gemak. Het biedt een eenvoudige en milieuvriendelijke manier om onderweg, bij evenementen of op festiviteiten toegang te krijgen tot schoon drinkwater. 

Met een simpele druk op de knop vult hij uw herbruikbare fles.

Het watertappunt is zo ontworpen dat het gemakkelijk te gebruiken is voor mensen van alle leeftijden en fysieke mogelijkheden. Door gratis drinkwater aan te bieden, stimuleert het watertappunt een gezonde levensstijl en draagt het bij aan een duurzamere en meer milieubewuste samenleving. Dit initiatief bevordert niet alleen het gebruik van herbruikbare waterflessen, maar vermindert ook de afvalproductie van plastic wegwerpflessen.

UV Sterilisatiefilter

Het BluPura watertappunt maakt gebruik van een speciaal Uv-Licht en filtersysteem dat bacteriën elimineert waardoor het ook ter plaatse altijd veilig is om te consumeren. Door deze geavanceerde technologie is het aangeboden water altijd microbiologisch puur. Dit zorgt voor een betrouwbare en hygiënische watervoorziening.

Het gemak van het mobiel watertappunt

Of je nu dorst hebt na het sporten, je Blue Bottle wilt vullen op een event of voor onderweg, of gewoon je dagelijkse waterinname wilt bijhouden. Het mobiel watertappunt staat altijd voor je klaar. Geniet van het gemak, de kwaliteit en de duurzaamheid die dit innovatieve watertappunt te bieden heeft.

Profilering in huisstijl op locatie

* Het watertappunt is gemakkelijk verrijdbaar en heeft een top-bord dat aan beide zijde is te voorzien van een logo of productkenmerk. In of op de ballen is er ruimte voor visitekaartjes of productplacement d.m.v. afbeeldingen of het origineel product.

* Voor de eventverhuur zijn gepersonaliseerde Blue Bottle drinkflessen beschikbaar.

Hoogte van de mobiele versie: 2.60 mtr.
Footprint 60 x 60 cm
Aansluitingen water: d.m.v. een Gardena snelkoppeling op gewone waterleiding
Aansluitingen elektra: 220v.
Afvoer: intern in een van de onderste ballen of vrije loop in de open ruimte.

Verkoopprijs:  € 2.495,- exclusief btw.

BALLDECO

Balldeco laat graag zijn milieuvriendelijke blikvangers zien. De Balldeco unieke ball-on decoraties zijn het beste alternatief voor traditionele latex ballonnen gevuld met helium. Zo heeft men, in the long run, de meest duurzame manier om een event of bedrijf op te sieren!

De Ball-On decoraties zijn gemaakt van twee harde kunststof schalen die, in elkaar gedraaid, aan een staander worden gemonteerd. Deze ballen lopen nooit leeg en blijven, ook in weer en wind, glanzend mooi. In tegenstelling tot traditionele ballonnen, die al na een paar uurtjes zon hun ‘uitstraling’ al verliezen en langzaam leeglopen, gaan onze deco’s jarenlang mee. Daarnaast zijn ze in een enkele handomdraai van kleur te wijzigen.

De ballen zijn beschikbaar in een breed scala aan kleuren. Daarnaast kan bij grote aantallen de eigen huisstijl kleuren worden aangemaakt waardoor het geheel de juiste uitstraling en profilering heeft. [KLM / Ziggo / AlbertHeijn / McDonalds / Jack’s Casino]

Op basis van de Ball-on elementen maakt Balldeco, door toevoeging van losse decoraties, stoffen, geluid en prints opvallende Ball-on-decoraties. Hierdoor ontstaat een uitgesproken profilering die naast de decoratieve waarde een positieve indruk achterlaat bij relaties, gasten of klanten.

In samenwerking met organisaties en marktpartijen worden eigen toepassingen uitgewerkt, verhuurd en/of verkocht. De mobiele Waterzuil 2.0 is zo’n ontwikkeling. Deze is samen met Stichting Cleanupteam Nederland ontwikkeld voor hun ‘Gratis drinkwater’-projecten. Van elke verhuur of verkoop ontvangt zij een vast percentage. 

De Waterzuil 2.0 wordt aangeboden voor €2.495,- exclusief btw.
De huurprijs voor minimaal een week is €495,- exclusief btw.

Stichting CLEANUPTEAM Nederland

Stichting Cleanupteam Nederland draagt met langlopende acties en projecten bij aan de bewustwording over [zwerf]afval en recycling.

Het Cleanup team gelooft niet in dweilen met de kraan open. Wij geloven in voorlichting, bewustwording en het bieden van een goede alternatieven om zo mensen te overwegen een andere, betere keuze te maken.

SPEERPUNTEN

* VERMINDEREN – [zwerf]afval

* BEWUSTWORDING – [on]zin eenmalig gebruik kleine verpakkingen

* TERUGDRINGEN – afval van eenmalig te gebruiken verpakkingen

* STIMULERING – gebruik kraanwater / bevorderen gezond gewicht

* GROENE PROMOTIE – positieve uitstraling / locatiemarketing

* REALISEREN – directe recycling van herbruikbare grondstoffen

* VERBETERING RECYLINGPROCES – aanlevering schone monostromen

* MEETBAAR RECYCLEN – meetpunt met 99% recycling / Co2 vermijden

Projecten:

* GEWOON DOEN Het Westlands Miljoen
* YES WE CAN!
* Cleanupteam Club van 100
* Gratis drinkwater / Refill Holland / Refill Bonaire
* The Blue Bottle


the Blue Bottle

The Blue Bottle werkt als sociale onderneming en onderneemt primair vanuit de maatschappelijke missie: biedt zo veel mogelijk mensen de kans de beste herbruikbare fles te gebruiken waardoor het gebruik van in plastic gebotteld water, eenmalige verpakkingen, afval en zwerfafval wordt teruggedrongen.

Men levert en verkoopt the Blue Bottle’s tegen ‘n eerlijke prijs waarbij de marges deels worden ingezet voor de acties en projecten van Cleanup teams en steun aan lokale organisaties voor dier en natuur.

BALLDECO

Bovendijk 87
2291 SB  Wateringen


Marcel van der Heijden

+31 6 18 92 55 58
marcel@balldeco.nl
www.balldeco.nl

Rob van Holstein
+31 654 355 000
Info@balldeco.nl
www.balldeco.nl


Stichting Cleanupteam Nederland / the Blue Bottle

Van Gochstraat 32

2291 RJ  Wateringen


Rob van Holstein

+31 612 99 99 33

info@cleanupteam.org
www.cleanupteam.org

info@thebluebottle.nl
www.thebluebottle.nl