Onze Balldeco ballonbogen zijn er in drie maten en wel tig verschillende kleuren en thema’s. U huurt deze voor een, drie, of meerdere dagen. Ons team plaatst en zekert de boog zodat deze geen kant meer op kan.

Onze ballonbogen staan net zo gemakkelijk binnen als buiten,.. in de volle zon of stortregen,. met of zonder verlichting en natuurlijk ook gewoon in uw eigen huisstijlkleuren. Elke ballonboog wordt volledig op maat en hier in Wateringen gemaakt en door ons eigen team netjes bij u afgeleverd.

Of u nu een op kleur gemaakte boog in uw eigen huisstijl koopt of er een huurt. Wij besteden aan elke balonnenboog even veel aandacht. U heeft echt jarenlang plezier van uw eigen balonnenboog. Dit is perfect voor de profilering bij grootwinkelbedrijven, ketens of franchise organisaties.

Benieuwd hoe wij uw kleuren maken tot een special openingsboog,. een welkomstboog of een rij echte feestbogen?

Neem dan nu contact met ons op.

Contact

Balldeco bv

Bovendijk 87 – 89
2291SB WATERINGEN
Nederland

Email algemeen: BALLDECO BV

Verkoop & PR: Rob van Holstein
Bel ons via: +31 (0)6 12 99 99 33

Decoratie – verkoop: Marcel van der Heiden
Servicemanager – verkoop: Jack Viet

Bedrijfsinformatie

K.v.k.: 84080639
Bank : NL31 INGB 0000 1713 46
UBO register RSIN 863089070
BTW nr NL863089070B01Balldeco BV te Wateringen

Balldeco BV is de enige leverancier in Nederland die, naast de verkoop, 100% duurzame gerecyclede kunststof pilaren, statafels en bogen verhuurd. Voor elke gelegenheid, volledig naar uw wensen en voor ieder project. U zult verbaasd staan.

De ballen kunnen op ieder moment worden gewisseld met een kleur naar keuze. In de doorzichtige ballen kunnen items worden geplaats. Bijvoorbeeld een ooievaar bij een geboorte, een sample van een product of ’n fluffy hamster voor de hamsterweken etc.

Bij verhuur gaan we uit van minimaal één week maar maken hierop uitzonderingen bij een of tweedaagse activiteiten zoals een bruiloft, jubileum of beurzen.

Voor het transport hanteren we een vaste kilometerprijs die we in de offerte aangeven.