Let’s go banana’s!!


Jullie feestje heeft dit jaar een nieuw thema nodig,. het leukst is het in de tuin! Zonnetje,. catering,. veleden jaar al een poolparty gedaan,. en het jaar ervoor al een paar foodtrucks op het terrein. Wat doen we dit jaar?!

Ga dan met ons op ontdekkingsreis en duik de jungle in. Gekleed in tropenpak en hoed Ga je op reis. Onze Palmbomen, statafels, tafedecoraties en fotocirckel zorgen voor de ultieme aankledening. Dat kunnen we afstylen met echte palmen,. een cocktailbar met shakes en tropische verassingen Het eten komt uit een grote kookpot gemaakt voor een echt big mama!

Dus stel ons de vraag en wij bedenken en voeren het uit. Voor verhuur en verkoop!

TE HUUR

Kom anders eerst even in de showroom kijken welke decoratie voor jullie feestje hebben. Alles is te huur voor een dag,. voor drie dagen of een langere periode. Wij zorgen dat uw decoratie netjes op tijd bij u of op de feestlocaties staat en halen het ook weer netjes op.

Bel voor meer informatie met Rob op +31 6 12 99 99 33

Indicatie:

Huur jungle tafeldecoratie: €50,-
Huur jungle sta-tafel: €225,-
Huur jungle-palmbomen: €495,-
Huur jungle fotocirckel: €225,-

Prijs exclusief btw.
Kilometervergoedig vanaf Wateringen op offerte.
Er is een borg van een huurperiode per item.


Kom gerust eens bij ons in de showroom kijken,.. en verbaas je over de mogelijkheden en kleuren. Onze aappies maken zelfs geluid als je dat wilt. Maak een afspraak met mij: Rob +31 612 99 99 33 en ik maak een vers kopje koffie of thee!