Daar komt de bruid,..

Huwelijken zijn er in vele soorten en maten! De eerste keer,. met de niet te vergeten huwelijksinzegening en alle gasten. Met snoepzuilen en de tafel voor de trouwambtenaar. Maar ook pilaren voor het 10-jarig huwelijk,. het zilveren echtpaar of het gouden met een 25 jaar of zelfs met 50 of 60 jaars vermelding.

TE HUUR

Kom eens bij ons kijken want we hebben voorbeelden te over. Te huur voor een dag,. voor drie dagen of een langere periode. Wij zorgen dat onze decoratie netjes op tijd bij u of op de feestlocaties staat en halen het ook weer netjes op.

Bel voor meer informatie naar Marcel van der Heiden op +31 6 18 92 55 58

Indicatie:

Huur bruidsboog per periode: € 495,-
Huur bruidspilaar per periode: €225,-
Huur bruidstafel per periode: € 195,-

Kilometervergoedig vanaf Wateringen op offerte.
Er is een borg van een huurperiode per item.


Natuurlijk kunt u ook op kleine locaties met onze decoraties uit de voeten,.. tafeldecoratie en een photocirckel voor het vastleggen van alle gasten op het feest.


In het bos,. aan het strand,. met een extra kleurtje of aangepaste decoratie zoals bloemen, linten, foto’s of snoepjes. Met onze trouwdecoratie maakt u van elke bruiloft een echt feest,.. of dit nu de eerste, tweede of derde keer is.

Voor ons maakt de ondergrond niet zoveel uit,.. op gras,. zand, steen of op een olk van liefde. Onze bruilofts zuilen, bogen, tafeldecoraties of anders maken elk feest fantastisch!


Is de keuze gevallen op een mooie locatie binnen dan zorgen wij natuurlijk voor de aankleding,.. die verder gaat dan een paar opblaasballonnen.

Got the Blues?

Uteraard passen onze Ball-ondecoraties ook in het groen,.. met een subtiel blauw lint,.. heerlijk vrij in de natuur! Enjoy the good life en wees welkom op een prachtig feest!


Volgend jaar trouwen,.. heb je specifieke wensen,.. ga je voor groot of voor klein? Wij kunnen je helpen je droom te verwezenlijken. Vraag het Marcel email: of bel hem op zijn mobiel nummer.