Wie zijn wij?


Marcel en Jack. Twee baldadige mannen die van mening zijn dat ballonnen echt niet meer kunnen. Maar een feestje mag er natuurlijk wel gevierd worden! En dat feestje mag ook best wat gezelliger en opvallender.

Balldeco team ballondecoraties


Maar dan wel duurzaam, circulair en vooral 100% Nederlands.

Dus dan niet met latex en constant opblazen. Maar 100% recyclebare kunststof ballen in plaats van ballonnen. Natuurlijk in elke gewenste kleur, weersbestendig, met een geweldige uitstraling en bovenal: prijsgunstig.

Stop met ballonnen en start met Balldeco

[ ! ] Balldeco ondersteunt en werkt samen met Stichting Cleanup team

Balldeco

Balldeco is de enige leverancier in Nederland die, naast de verkoop, 100% duurzame gerecyclede kunststof pilaren, statafels en bogen verhuurd. Voor elke gelegenheid, volledig naar uw wensen en voor ieder project. U zult verbaasd staan.

De ballen kunnen op ieder moment worden gewisseld met een kleur naar keuze. In de doorzichtige ballen kunnen items worden geplaats. Bijvoorbeeld een ooievaar bij een geboorte, een sample van een product of ’n fluffy hamster voor de hamsterweken etc.

Bij verhuur gaan we uit van minimaal één week maar maken hierop uitzonderingen bij een of tweedaagse activiteiten zoals een bruiloft, jubileum of beurzen.

Voor het transport hanteren we een vaste kilometerprijs die we in de offerte aangeven.