Wie zijn wij?


Marcel en Jack. Twee baldadige mannen die van mening zijn dat ballonnen echt niet meer kunnen. Maar een feestje mag er natuurlijk wel gevierd worden! En dat feestje mag ook best wat gezelliger en opvallender.

Balldeco team ballondecoraties


Maar dan wel duurzaam, circulair en vooral 100% Nederlands.

Dus dan niet met latex en constant opblazen. Maar 100% recyclebare kunststof ballen in plaats van ballonnen. Natuurlijk in elke gewenste kleur, weersbestendig, met een geweldige uitstraling en bovenal: prijsgunstig.

Stop met ballonnen en start met Balldeco

[ ! ] Balldeco ondersteunt en werkt samen met Stichting Cleanup team

Balldeco

Balldeco is de enige leverancier in Nederland die, naast de verkoop, 100% duurzame gerecyclede kunststof pilaren, statafels en bogen verhuurd. Voor elke gelegenheid, volledig naar uw wensen en voor ieder project. U zult verbaasd staan.

De ballen kunnen op ieder moment worden gewisseld met een kleur naar keuze. In de doorzichtige ballen kunnen items worden geplaats. Bijvoorbeeld een ooievaar bij een geboorte, een sample van een product of ’n fluffy hamster voor de hamsterweken etc.

Bij verhuur gaan we uit van minimaal één week maar maken hierop uitzonderingen bij een of tweedaagse activiteiten zoals een bruiloft, jubileum of beurzen.

Voor het transport hanteren we een vaste kilometerprijs die we in de offerte aangeven.

BallDeco?

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke en duurzame manier om uw volgende evenement te decoreren? Overweeg dan om duurzame ballon decoratie te gebruiken als alternatief voor traditionele latex ballonnen gevuld met helium.

Duurzame ballonnen zijn gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar materiaal en hebben daarom geen negatieve impact op het milieu. In tegenstelling tot traditionele ballonnen, die slechts een paar uur blijven zweven en vervolgens leeglopen, gaan duurzame ballonnen veel langer mee en zijn ze een duurzame keuze voor elk evenement.

Duurzame ballonnen zijn beschikbaar in een breed scala aan kleuren en stijlen, zodat u uw evenement kunt personaliseren en precies de juiste sfeer kunt creëren. Of het nu gaat om een bruiloft, een verjaardagsfeestje, een bedrijfsevenement of een ander feest, duurzame ballon decoratie is een uitstekende keuze voor een mooie en milieuvriendelijke decoratie.

Kies voor duurzame ballon decoratie en draag bij aan een schonere en gezondere planeet. Het is niet alleen beter voor het milieu, maar het zorgt er ook voor dat uw evenement een positieve indruk achterlaat op uw gasten. Bestel nu uw duurzame ballon decoratie en maak uw volgende evenement onvergetelijk!