Duurzame basis ballonpilaar

Recyclebare ballonnen: jaren geleden gewoon tijdens een verjaardag bedacht. Vandaag worden ze wereldwijd verkocht en massaal verhuurd. Van Apeldoorn tot Amerika, van Delft tot Dubai. Overal zetten enthousiaste en bewuste managers deze hard kunststof ballen in als vervanger van die ‘ouderwetse’ opblaas-ballonnen.

Op weg naar 2023

Op weg naar een duurzaam 2030 worden eenmalig te gebruiken producten volledig uitgefaseerd. Dat zagen we al met plastic tasjes, kunststof bestek en bordjes, rietjes en plastic bierglazen tijdens evenementen. Veel gemeenten verbieden al het gebruik van wensbalonnen en met helium gevulde ballonnen. Op weg naar 2030 moet het openbaar gebied een schone zone worden. De SDG’s zijn hiervoor de leidraad.

Jarenlang gebruiken

De decoraties van Ball-deco zijn het milieuvriendelijke en langdurige alternatief voor die traditionele latex ballonnen. Niet één keer gebruiken en dan weggooien maar hergebruiken,. Keer op keer,. Jarenlang! Een uniek Nederlands product die de regels van Europa ver voor is.

Duurzame productie in NL

Ball-on-decoraties zijn uniek voor feesten, openingen en evenementen. De Ball-on bestaat uit twee harde ABS kunststof schalen, die in elkaar gedraaid aan een aluminium staander wordt gedraaid. Alle zwarte elementen, blokjes, houders, wielbak etc. die worden gebruikt zijn afkomsting van het eigen gerecycled ABS plastic.

Jarenlang kleurrijk

In tegenstelling tot traditionele ballonnen, die snel hun ‘uitstraling’ verliezen en leeglopen, gaan de BallDeco’s jarenlang mee. Door een regenboog aan kleuren kan elke huisstijl, of het nu gaat om een bedrijfsevenement, uitreiking of weekaanbieding perfect worden benaderd. De Ball-on decoraties lopen nooit leeg en staan in weer en wind glansrijk overeind.

Basis ballonpilaar voor € 495,- excl. btw.

Balldeco maakt deze basis bllonpilaar geheel naar uw wens. Met zijn hoogte van 1.85 mtr is hij perfect voor binnen. Bovenop de zeven bal rijen monteren zij het topbord met aan een kant uw logo. Deze pilaar bestaat uit drie delen en na productie kunt u hem ophalen of op locatie laten afleveren. Door de wieltjes zijn ze gemakkelijk te verplaatsen.

Extra’s Basis ballonpilaar

+ Verzwaren voet: € 65,- euro excl.btw.
+ Extra tweede logo op topbord € 35,- euro excl.btw.
+ Afleveren op locatie

Onze All-in-One-pilaar heeft negen ballagen en kost € 695,- excl. btw.

Ook deze pilaar maken wij geheel naar uw wens in kleur en opbouw. Het topbord krijgt aan twee kanten uw logo. Met ‘n hoogte van 2.25 mtr steekt hij altijd boven de mensenmenigte uit. Door de verzwaarde voet is hij perfect voor buiten in weer en wind . Ook deze pilaar is in drie delen te vervoeren. Na productie kunt u hem ophalen of op locatie laten afleveren.

Verlichting?

U kunt uw pilaar ook met licht laten uitvoeren. Dit kost per stuk € 99,- excl. btw.
Licht is op basis van LED met een 100% powerbank. Goed voor 24 uur verlichting.

Laten leveren?

Transport vanaf Wateringen is vice versa € 0,49 de kilometer.
Een voor-eigen-transport-hoes is verkrijgbaar per stuk voor € 35,- excl. btw.

Neem gerust een kijkje op onze Instagrampagina om onze laatste projecten te bewonderen: https://www.instagram.com/balldeco.nl/ Wacht niet langer en maak er een sprankelend en verantwoord feestje van!! Bel de BallDeco boys voor meer informatie of een afspraak in de showroom.

Maak een afspraak met mij: Rob op zijn mobiel en ik maak een vers kopje koffie of thee!