Trouwboog huren? Een trouwboog huren geeft uw bruiloft een persoonlijk tintje! Uw bruiloft wordt meteen een stuk completer met een trouwboog. De juiste boog kiezen kan best lastig zijn. Daarom adviseert Balldeco u over de juiste trouwboog voor uw trouwerij. Uw bruiloft moet natuurlijk onvergetelijk zijn. Decoratie kan al zorgen voor een warme en persoonlijke sfeer. Een trouwboog kunt u bij Balldeco huren in verschillende formaten en kleuren. Wij adviseren u welke boog de passende is voor uw trouwerij. Wordt het een boog van kunststof, metaal of hout? Balldeco geeft u ook persoonlijk advies over hoe u het beste uw trouwboog kunt versieren. Balldeco maakt uw trouwerij bijzonder met een gepersonaliseerde ballonnenboog. Bij ons huurt u zelfs snel en gemakkelijk een duurzame boog voor uw bruiloft.

Gepersonaliseerde trouwboog huren

Tijdens uw huwelijk wilt u genieten van een trouwboog op maat. Zorg dat u vooraf de afmetingen aan ons doorgeeft van de feestlocatie. Wanneer de locatie voor uw bruiloft groot is, zal een grote trouwboog het meest passend zijn. Bepaal vooraf welk bedrag u kunt uitgeven om uw trouwboog te huren. In een persoonlijk gesprek geeft u uw wensen aan. Balldeco koppelt deze wensen aan de mogelijkheden. U ontvangt eveneens vooraf een kostenoverzicht. Dit kostenoverzicht bestaat uit de leveringskosten, de opbouwkosten en de decorkosten.

Uw trouwboog huurt u bij Balldeco

Een trouwboog huren? Dat doet u vaak voor 3 dagen. Wanneer het handiger is om in uw persoonlijke situatie deze boog langer te huren, kan dat. Om ervoor te zorgen dat dit goed verloopt, neemt u vooraf persoonlijk contact met ons op. Wij boeken het aantal extra dagen erbij. Om de juiste sfeer te creëren, huurt u een ballonnenboog op maat. Vraag hierbij zeker om het advies van onze medewerkers. U kunt bij Balldeco ook een losse boog huren voor uw trouwerij. Reserveer uw trouwboog op tijd. Informeer bij ons naar de mogelijkheden!

Neem nu contact met ons op!

Trouwboog huren

[contact-form-7 id=”1863″ title=”Contactformulier 1″]