Duurzame ballonpilaar kopen of huren bij Balldeco? Uw duurzame ballonpilaar bouwt u zelf gemakkelijk op! De juiste ballonpilaar vindt u online bij Balldeco! Een ballonpilaar is een veelgebruikte feestversiering. Ook is het mogelijk om er zelf een te maken. Wanneer u dat toch te veel werk vindt, zoekt u online bij Balldeco de juiste en duurzame ballonpilaar uit. Gemakkelijk besteld is ook gemakkelijk geleverd! Want met onze duurzaam gebouwde ballonpilaar, wordt uw feest een echt feest waarbij u juist rekening houdt met het milieu.

De duurzame ballonpilaar van Balldeco

Bij Balldeco vinden wij dat duurzaam ook echt duurzaam moet zijn. Zo zijn onze ballonnen eigenlijk 100% gerecyclede ballen van kunststof. U vindt online vele kleuren en formaten duurzame ballen van kwaliteit die uv-bestendig zijn. De schroef/moer-bevestiging zorgt ervoor dat u vele combinaties kunt maken. Daarnaast heeft elke online ballonpilaar bevestigingsmogelijkheden voor accessoires.

Zelf uw ballonnenpilaar maken

Hiervoor heeft u materialen nodig die u online in onze webshop vindt. Zorg er in elk geval voor dat u 32 ballen heeft die goed bij elkaar passen of voor de juiste combinatie zorgen. U heeft ook een voet nodig. In onze online webshop kunt u deze bestellen. Daarnaast zijn een lange stok, een lint, een kartonnen doos en de juiste balpomp handig. Balldeco biedt een ballonnenpilaar-pakket aan. Zo weet u zeker dat u alle benodigdheden bij de hand heeft om uw ballonnenpilaar op te bouwen.

Neem nu contact met ons op!

Ballonnenpilaar opbouwen

Duurzame ballonpilaar? Maak 2 ballen van dezelfde kleur aan elkaar vast. Dit kunnen dezelfde kleuren zijn, maar contrasterende kleuren vinden gasten eveneens mooi. Op deze manier heeft u uiteindelijk 8 setjes van 4 ballen. Vervolgens maakt u gemakkelijk het fundament van de ballonnenpilaar. U bevestigt de stok aan de voet en begint met opbouwen. U duwt 4 ballen om de paal, maakt een lintje hieraan vast en dit doet u eveneens met de 28 andere ballen. Komt u er niet uit? Vraag Balldeco om advies!

Duurzame ballonpilaar

[contact-form-7 id=”1863″ title=”Contactformulier 1″]