Duurzame ballonnenboog kopen of huren bij Balldeco? Kwalitatieve en duurzame ballonnenbooig huurt u nu bij Balldeco! Maak uw feest compleet met een mooie duurzame ballonnenboog! Zo geniet u van het mooie feest, maakt u zich geen zorgen over het milieu en door de hoge kwaliteit van de duurzame ballonnenboog van Balldeco krijgt u een feestelijk gevoel. U hoeft een dergelijke duurzame ballonnenboog niet te kopen; bij ons kunt u kiezen uit een groot assortiment duurzame en mooie ballonnenbogen voor de verhuur. Natuurlijk kunt u op dit moment zelf uw ballonnenboog maken; bij Balldeco vindt u alle materialen hiervoor.

Uw eigen duurzame ballonnenboog maken

Er gaat niets boven het genot van een duurzame, zelfgemaakte ballonnenboog. U heeft het toch maar even in orde gemaakt. Bovendien maakt deze ballonnenboog uw feest compleet, hij staat mooi en trekt op het moment de aandacht. Bij Balldeco huurt u nu ballonnenbogen in alle soorten en maten. Wanneer u uw eigen ballonnenboog maakt, houd er dan wel rekening mee dat de minimale hoogte van de boog goed gekozen moet zijn. Een gehuurde ballonboog kunt u natuurlijk ook neerzetten voor een deur.

Zo maakt u zelf kwalitatieve en duurzame ballonnenbogen

Om zelf kwalitatieve en ballonnenboog en te maken, heeft u een stappenplan nodig. Leg meerdere 12 inch-ballen van 30 centimeter neer in een mooie kleur. Vervolgens heeft u twee dezelfde (parasol)voeten nodig die u op de juiste afstand van elkaar plaatst. Hier zet u twee staanders in. Met pvc-buizen en bochtstukken maakt u een verbinding tussen de twee staanders. Het frame van de ballonnenboog is nu compleet. U knoopt twee keer twee ballen aan elkaar. Deze vier ballen duwt u rond de linker staander. Hieraan knoopt u een lint vast. Op deze manier bouwt u verder totdat de ballonnenboog klaar is. Zo is uw feest al bijna compleet.
Vindt u het toch te veel gedoe? Huur dan een complete en kwalitatieve ballonnenboog bij Balldeco!

Duurzame ballonnenboog

[contact-form-7 id=”1863″ title=”Contactformulier 1″]