Ballonnenboog Bruiloft? U kleedt uw bruiloft feestelijk aan met een ballonnenboog! Bij Balldeco zijn er veel mogelijkheden tegen een scherp tarief. Vooral omdat de ballonnenboog een belangrijk onderdeel is van uw bruiloft. Hierdoor krijgt de trouwlocatie aandacht en stijl. U zet een ballonnenboog voor meerdere doeleinden in. Van entree tot fotoshoot en backdrop bij het fotohokje. Om uw bruiloft extra feestelijk te maken, gebruikt Balldeco duurzame ballen in uw ballonnenboog. Zo kleedt u uw bruiloft wel heel feestelijk aan!

Mogelijkheden ballonnenboog – Ballonnenboog bruiloft

In ons assortiment vindt u vele ballonnenboog bruiloft om uw feest gezellig aan te kleden. Zo kunt u met witte, zilveren, grijze, roségoud en gouden ballen vele mogelijkheden maken. Het is eveneens mogelijk om uw bruiloftsboog te voorzien van hartvormige ballen of ballen met een opdruk. Met de juiste ballen kleedt u uw bruiloft aan met een persoonlijk tintje. U kiest zelf de vorm en kleur ballen uit die u feestelijk vindt. Natuurlijk helpen we u graag om uw bruiloft feestelijk te maken en adviseren u over de mogelijkheden.

Scherp tarief bruiloftsboog

Hoewel wij bruiloftsbogen in allerlei vormen en maten hebben, zorgen wij voor kwaliteit tegen een scherp tarief bij de koop van uw ballonnenboog bruiloft. Omdat er veel mogelijkheden zijn, is het niet eenvoudig om een gemiddelde prijs te geven. Dit hangt namelijk af van uw wensen. Balldeco rekent eerlijke prijzen, waardoor u niet te veel betaalt. Zo rekenen wij voor een ballonnenzuil het scherpe tarief van € 50,-. Een aangeklede en complete ballonnenboog heeft al snel een prijskaartje vanaf € 150,-. Wanneer u kiest voor een complexere vorm, zoals een bruidspaar, betaalt u hier zo’n € 250,- voor. Dit komt omdat het maatwerk is.
Natuurlijk kunt u zelf een ballonnenboog bruiloft maken voor de bruiloft. Dit is echter behoorlijk arbeidsintensief, omdat het om een groot object gaat dat niet eenvoudig in elkaar te zetten is. Wanneer u op zoek bent voor de perfecte aankleding van uw bruiloft, neemt u contact met ons op!

Neem nu contact met ons op!

Ballonnenboog bruiloft

[contact-form-7 id=”1863″ title=”Contactformulier 1″]