Ballonnenboog bestellen kant en klaar? Wanneer u een ballonnenboog wilt bestellen die kant-en-klaar wordt afgeleverd, dan zit u bij Balldeco goed. Een kant en klare ballonnenboog bestellen is een goed idee voor diverse feestelijke gelegenheden. Het zorgt voor een extra feestelijke sfeer. Denk hierbij aan diverse gelegenheden zoals een bruiloft, een verjaardag of het vieren van een jubileum. De personen om wie het feest gaat, lopen onder de kant en klare ballonenboog naar binnen of naar buiten. Vandaar dat u bij Balldeco een ballonnenboog in diverse kleuren en formaten kunt bestellen. Hierdoor heeft u de beschikking over vele mogelijkheden.

Verschillende formaten en kleuren ballonnenboog

Bij Balldeco bestelt u een kant en klare ballonnenboog voor een zeer scherp tarief. Omdat wij uw ballonnenboog kant en klaar afleveren, hoeft u zich geen zorgen te maken over tijdgebrek om deze ballonnenboog op te bouwen. Naast de traditionele ballonenboog kunt u ook diverse vierkante formaten ballonnenbogen bij Balldeco bestellen. Welke kleuren voor u het meest passend zijn, bepalen wij aan de hand van de kleurenwaaier voor ballonnen. Het is ook mogelijk om diverse formaten metallic en chroom ballonnen te bestellen. Wilt u een mooi draaieffect in uw ballonnenboog? Kies maximaal 4 verschillende kleuren en creëer vele mogelijkheden!

Formaten en prijzen – Ballonnenboog bestellen kant en klaar

U kiest uit het assortiment kant en klare ballonnenboog van 5, 6, 7 of 8 meter hoogte. Zowel de formaten als de prijzen verschillen onderling.

Ballonhoogte Formaten Prijs
5 meter 2 m x 1 €80,-
6 meter 2 m x 1 €85,-
7 meter 2,5 m x 2 m €95,-
8 meter 2,75 m x 2,5 m €105,-

Natuurlijk kunt u eveneens een vierkante ballonboog kopen. De prijzen hiervoor liggen uiteraard een stuk hoger. Zo bestelt u deze vierkanten ballonboog voor slechts € 150,-.

Balldeco – Ballonenboog bestellen kant en klaar

Balldeco wordt gerund door 3 mannen die vinden dat ballonnen echt niet meer van deze tijd zijn. Daarom mogen wat hen betreft, feestjes gezelliger en vooral opvallender. Dit moet echter niet ten koste gaan van het milieu. Daarom gebruikt Balldeco 100% recyclebare kunststofballen in vele kleuren en formaten. Deze ballen zijn weersbestendig, zorgen voor een fantastische uitstraling en zijn betaalbaar. Meer weten? Neem snel contact op met Balldeco!

Ballonnenboog bestellen kant en klaar

[contact-form-7 id=”1863″ title=”Contactformulier 1″]